hello world

hello world!!!

Jag bryter aldrig med en kille, även min älskade, i sängen, om jag inte är hundra procent självsäker: att jag har vackert underkläder, oklanderligt hårborttagning, det luktar bra från mig … även om det här är min läs detta fortfarande Måste se mig i extremt bra form. Och före kön måste du ha tid att spendera tid på badrummet, dra nytta av depilatorer, lotioner, krämer, sätta dig i ordning och generellt förbereda. Om jag är trött och det finns ingen styrka att göra allt, kommer jag att sova i döva pyjamas och jag kommer att köra honom av mina ben. (Lisa, 21 år)

Jag bryter aldrig med en kille, även min älskade, i sängen, om jag inte är hundra procent självsäker: att jag har vackert underkläder, oklanderligt hårborttagning, det luktar bra från mig … även om det här är min läs detta fortfarande Måste se mig i extremt bra form. Och före kön måste du ha tid att spendera tid på badrummet, dra nytta av depilatorer, lotioner, krämer, sätta dig i ordning och generellt förbereda. Om jag är trött och det finns ingen styrka att göra allt, kommer jag att sova i döva pyjamas och jag kommer att köra honom av mina ben. (Lisa, 21 år)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *